
BRÖLLOPS/ FESTMENY
FÖRRÄTT
Laxtartar
Sojamarinerad med isad silverlök med rostad sesam och hyvlad blomkål.
Havstapas
Från Bohuslän; räktorn - torskceviche - sikromsmousse och rågbrödskrisp.
Carpaccio på rökt ryggbiff
Säsongens sallad, parmesanost, semitorkade tomater och basilikakräm.
VARMRÄTT
Rödtungafilé
Ångad rödtungafilé med smörad hummersås och julienne, fänkålscrudite och rostad blomkål.
Torskrygg
Halstrad ugnsbakad torskrygg med fänkålsås och sauterade primörer.
Lammytterfilé
Örtinbakad lammfilé med rostad rotfruktspuré och svartvinbärsås.
Oxfilé
Helstekt oxfilé med portvinsreduktion och timjanbakad tomat med baconlindad haricotsverts.
DESSERT
Havtornparfait
Serveras med rödvinsmarinerade bär och smördeg.
Choklad
Varm chokladfondant med hemgjord vaniljglass och fruktsymfoni.
Creme brulee
Serveras med lemoncurd och hallonsorbet.
Glass
Jordgubbsglass - Vaniljglass - Chokladglass
Övrigt
Bröllopstårta
Vickning