BRÖLLOPS/ FESTMENY


FÖRRÄTT

Laxtartar

Sojamarinerad med isad silverlök med rostad sesam och hyvlad blomkål.

Havstapas

Från Bohuslän; räktorn - torskceviche - sikromsmousse och rågbrödskrisp.

Carpaccio på rökt ryggbiff

Säsongens sallad, parmesanost, semitorkade tomater och basilikakräm.

Sikrom

Västerbottenspaj med sikrom, rödlök och gräddfil på klassiskt vis.


VARMRÄTT

Rödtungafilé

Ångad rödtungafilé med smörad hummersås och julienne, fänkålscrudite och rostad blomkål.

Torskrygg

Halstrad ugnsbakad torskrygg med fänkålsås och sauterade primörer.

Lammytterfilé

Örtinbakad lammfilé med rostad rotfruktspuré och svartvinbärsås.

Oxfilé

Helstekt oxfilé med portvinsreduktion och timjanbakad tomat med baconlindad haricotsverts.


DESSERT

Havtornparfait

Serveras med rödvinsmarinerade bär och smördeg.

Choklad

Varm chokladfondant med hemgjord vaniljglass och fruktsymfoni.

Creme brulee

Serveras med lemoncurd och hallonsorbet.

Glass

Jordgubbsglass - Vaniljglass - Chokladglass


Övrigt

Bröllopstårta

Vickning