Våra Konferensrum

Välj mellan våra fyra konferenslokaler där den största rymmer upp till 50 personer. I våra lokaler finns all teknik ni kan behöva för ett lyckat möte. Fritt wifi, som för övrigt gäller hela pensionatet, data-projektor, musikanläggning, overhead och blädderblock.

I alla konferensrummen finns tillgång till vatten, frukt och godis. I anslutning till lokalerna på övervåningen finns ett mysigt rum för samvaro. Om så önskas kan fikastunden intas här.

Som kuriosa kan vi berätta att vår konferensrum är döpta efter vad som är karakteristiskt för Bohuslän landskapssymboler.  Kaprifolen är Bohusläns landskapsblomma och Knubbsälen är landskapsdjur osv.

       KAPRIFOLEN                                                                                         SYRENEN

Vår största konferenslokal Kaprifolen är en stor och ljus lokal med fönster som både vetter mot vår trädgård och mot gatan. I lokalen finns utrymme för 50 personer.

Här kan ni välja skolsittning, biosittning eller U-sittning.

Konferenslokal  Syrenen rymmer 20 personer och är belägen på övre plan. I denna lokal kan ni konferera ostört. Här finns en egen balkong med havsutsikt.

Här kan ni välja mellan Skolsitting, biosittning och U-sittning.

        KNUBBSÄLEN                                                                                   MAKRILLEN

Knubbsälen rymmer 10 personer. Detta är vårt minsta konferensrum men i gengäld det som har havsutsikt. Här har den lilla personalgruppen möjlighet till enskildhet.

Här erbjuder vi en traditionell konferenssittning. 

Konferenslokalen Makrillen rymmer 15 personer. En spännande lokal med lite lägre takhöjd än normalt, som ligger en trappa ner i vårt pensionat. Här har ni egen utgång till vår vackra trädgård. Vill ni slappna av och pausa mötet har ni även tillgång till en sittgrupp förutom sedvanligt konferensbord.

Här erbjuder vi en traditionell styrelserumssittning. 

                  PAUSRUM

På övervåningen, i nära anslutning till konferens-lokalerna har vi ett litet mysigt pausrum.

Här kan man få sin fika serverad. Behövs ett grupprum kan man även använda detta rum.