Våra aktiviteter

Se och Uppleva

Rågårdsvik är ett av de få små samhälle i Bohuslän  som behållit sin genuina karaktär från svunna tider.

Här kan du tidigt en sommarmorgon se tanterna i sin badrockar på väg till sjön för att ta ett morgondopp vid Bräckas badplats eller Håkans strand.

Stannar du till vid Hamnplan för att se ut över havet så fastnar nog blicken rakt mot Ellös, samhället på andra sidan fjorden. Tidigare gick det en färja mellan de båda orterna. I hamnen kan du slå dig ner på någon av de bänkar som finns utplacerade och bara njuta av havet, båtarna och havsluften. 

Ta ett dopp vid Bräckas badplats, fiska krabbor med barnen eller varför inte ta en promenad runt den populära promenadslingan Lilla Grötlunken.

Besök våra inredningsaffärer på Skaftö:

Grundsund finner du Butik Rågårdsvik en butik som säljer både vintage och nya saker. Vi har öppet varje lördag kl 11,00-15,00. Från midsommar till skolstart är butiken öppen varje dag kl 10,00-18,00. Följ oss gärna på Facebook och Instagram: "Butik Rågårdsvik".      Varmt välkomna önskar Ingrid, Lisa & Martina

BUTIK ONÖDAN hittar du på  Östersidan, alldeles i närheten av färjeläget. Nu är BUTIK ONÖDAN full av nyheter ! Linne, blåvitt porslin och kuddar i alla olika modeller och kläder i siden. Varmt välkomna hälsar Åsa Björneld!

LL 242 Skaftö är en liten och fin inredningsbutik med många unika och vackra inredningssaker. Butiken finns på Östersidan. Välkomna önskar Peo och Madelen.